Numarul de vizitatori ai expozitiei "Umbre si lumini. Patru secole de pictura franceza", deschise la Muzeul National de Arta al Romaniei (MNAR), se apropia de 60.000, ieri, cu cateva ore inainte de inchiderea muzeului, a declarat pentru Mediafax Ralu
Numarul de vizitatori ai expozitiei "Umbre si lumini. Patru secole de pictura franceza", deschise la Muzeul National de Arta al Romaniei (MNAR), se apropia de 60.000, ieri, cu cateva ore inainte de inchiderea muzeului, a declarat pentru Mediafax Raluca Bem Neamu, director de programe culturale. Sute de persoane care asteptau sa intre la expozitia de pictura franceza au format cozi in curtea muzeului, in acest weekend. Vineri, cand MNAR a fost deschis pana la ora 23:00, s-au inregistrat 3000 de vizitatori, a declarat Raluca Neamu. Expozitia, care a constituit unul dintre evenimentele cu cel mai mare succes pentru MNAR, a insumat, pana sambata seara, 58.455 de vizitatori. Conducerea muzeului se asteapta ca pana duminica seara, la inchiderea expozitiei, sa se depaseasca cifra record de 60.000 de vizitatori. "Umbre si lumini" este cea mai mare expozitie realizata in Europa Centrala si de Est dupa 1945. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.