Suporterii Universitatii Craiova au provocat sambata o serie de incidente in timpul partidei pe care favoritii lor au castigat-o cu 2-1 la Motru. In ciuda faptului ca pe teren meciul curgea foarte calm, cu o rezistenta minima spre inexistenta a gazde
Suporterii Universitatii Craiova au provocat sambata o serie de incidente in timpul partidei pe care favoritii lor au castigat-o cu 2-1 la Motru. In ciuda faptului ca pe teren meciul curgea foarte calm, cu o rezistenta minima spre inexistenta a gazdelor, intre suporterii Universitatii si cei ai echipei gazda s-a iscat o bataie, dupa ce fanii olteni au furat un banner al galeriei din Motru. Cativa suporteri ai gazdelor au venit in dreptul celor aproximativ 500 de craioveni cu intentia de a-si recupereze banner-ul, dar au fost luati la bataie. Unul dintre sustinatorii echipei din Motru a fost lovit in cap cu o bata, primind apoi ingrijiri medicale pe pista stadionului. La meciul dintre Minerul Motru si Universitatea Craiova au asistat aproximativ 5000 de spectatori. Este a doua oara in acest sezon cand fanii Universitatii Craiova provoaca incidente la un meci din deplasare, dupa cele de la partida cu Progresul Corabia, din faza a V-a a Cupei Romaniei. Atunci, doi suporteri au fost raniti in urma unei batai generale izbucnite cu o jumatate de ora inainte de meci pe strazile din apropierea stadionului, iar un altul, sustinator al echipei gazda, a fost agresat dupa ce a trecut prin fata galeriei Universitatii imbracat intr-un tricou al Stelei. Meciul a fost intrerupt aproximativ cinci minute, deoarece cei 2000 de spectatori au inceput sa se urce pe garduri si au aruncat cu sticle si brichete pe teren. Ca urmare a acestor incidente, Comisia de Disciplina a FRF a decis ca Universitatea Craiova sa dispute un meci cu portile inchise. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.