SPANIA, Primera Division, etapa a 6-a * COSMIN CONTRA (integralist) si GICA CRAIOVEANU (din minutul 73 in locul lui Paunovic) au jucat pentru Getafe, 2-1 acasa cu CF Valencia. Contra a evoluat foarte bine pe postul de mijlocas dreapta. Getafe este li
SPANIA, Primera Division, etapa a 6-a * COSMIN CONTRA (integralist) si GICA CRAIOVEANU (din minutul 73 in locul lui Paunovic) au jucat pentru Getafe, 2-1 acasa cu CF Valencia. Contra a evoluat foarte bine pe postul de mijlocas dreapta. Getafe este lider in Spania, cu 12 puncte (trei victorii si trei egaluri, nici o infrangere).
ITALIA, Seria A, etapa a 6-a * CRISTIAN CHIVU a fost integralist pentru AS Roma, 2-3 acasa cu Siena * PAUL CODREA nu a fost convocat la US Palermo, 2-2 acasa cu Empoli.
ITALIA, Serie B, etapa a 8-a * BOGDAN PATRASCU a fost titular pentru Piacenza, 1-1 in deplasare cu AS Bari * VALI NASTASE a fost integralist pentru Bologna, 1-2 acasa cu Crotone.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 10-a * CLAUDIU KESERU a intrat in minutul 76 pentru FC Nantes, 0-2 in deplasare cu Paris SG. Keseru l-a inlocuit pe Glombard.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 8-a * LAURENTIU REGHECAMPF a intrat in minutul 65 pentru Alemannia Aachen, 0-1 acasa cu Greuther Furth. Reghecampf l-a schimbat pe Pinto * CATALIN RACANEL a intrat in minutul 58 pentru LR Ahlen, 0-0 in deplasare cu Erzgebirge Aue. Racanel, care a primit un cartonas galben, l-a inlocuit pe Paulinho.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 9-a * MARIUS NICULAE a intrat in minutul 65 pentru Standard Liege, 2-1 acasa cu Lokeren. Niculae l-a schimbat pe Moreira * MARIUS MITU a lipsit din lotul lui Anderlecht, 3-0 acasa cu St. Trond.
BELGIA, Tweede Klasse, etapa a 6-a * ROBERT NEAGOE a fost integralist pentru R. Anwerp FC, 0-0 acasa cu KSK Ronse * GEORGICA VAMESU a marcat pentru KFC Dessel, 5-2 acasa cu Hamme. Vamesu a fost integralist pentru Dessel si a inscris in minutul 52. Pentru Dessel, GABRIEL PERSA a fost integralist.
ELVETIA, Challange League, etapa a 11-a * Meyrin, echipa antrenata de ADRIAN URSEA, a remizat acasa, scor 2-2 cu Concordia.
TURCIA, 2.Lig-A, etapa a 6-a * CORNEL FRASINEANU a marcat golul victoriei pentru Bursaspor, 2-1 in deplasare cu Gaziantep BLD. Frasineanu a fost titular, a inscris in minutul 86 si a fost schimbat de Ibrahim in minutul 90. Tot pentru Bursaspor, IULIAN MIU a fost integralist. Bursaspor este lider, cu 18 puncte din sase meciuri.
SUA, MLS, Eastern Conference, etapa a 30-a * ALEX ZOTINCA a fost doar rezerva pentru Kansas City Wizards, 0-1 acasa cu Chigaco Fire.
ISRAEL, Premier league, etapa 4-a * BOGDAN NICOLAE a marcat un autogol in meciul pierdut de echipa sa, Bnei Shaknin (la care mai sunt legitimati AUGUSTIN CHIRITA, OVIDIU TALVAN, ANGELO ALISTAR si ADRIAN PITU), 0-2 acasa cu Hapoel Petah-Tikva. Nicolae a inscris in proprie poarta in minutul 19.
UNGARIA, NB-I, etapa a 7-a * DANIEL TUDOR a fost integralist in poarta lui Fehervar, 1-0 acasa cu Zalaegerszeg, echipa de la care a lipsit RADU SABO * ION IBRIC (integralist), ALIN COTAN (titular, avertizat cu cartonas galben, schimbat in minutul 79 de Csordas), ALEXANDRU COSTISOR (integralist), CRISTIAN CIGAN (din minutul 65 in locul lui Landerl) si RADU LUCA (din minutul 74 in locul lui Fulop) au jucat pentru FC Sopron, 1-1 acasa cu Ujpest. Antrenorul lui Sopron, echipa patronata de MARIUS VIZER, este TIBOR SELYMES * DOREL MUTICA a fost integralist pentru Lombard Papa, 0-0 acasa cu Kaposvar. Mutica a primit un cartonas galben * CIPRIAN BINDER (integralist) si MARIUS SIMINIC (intrat in minutul 90 in locul lui F. Horvath) au jucat pentru Diosgyor, 1-2 in deplasare cu Tatabanya. De la Diosgyor a lipsit CIPRIAN DIANU. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.