La finalul partidei, Erwin Koeman, tehnicianul lui Feyenoord, a apreciat ca echipa sa nu merita sa fie eliminata din Cupa UEFA. "Noi avem mult de munca, chiar daca azi am fost echipa mai buna, dar asa este in fotbal, nu de fiecare data cea mai buna e
La finalul partidei, Erwin Koeman, tehnicianul lui Feyenoord, a apreciat ca echipa sa nu merita sa fie eliminata din Cupa UEFA. "Noi avem mult de munca, chiar daca azi am fost echipa mai buna, dar asa este in fotbal, nu de fiecare data cea mai buna echipa castiga. In ambele meciuri noi am meritat sa castigam, dar am pierdut. Este simplu. Eliminarea este dificila pentru noi, dar trebuie sa mergem mai departe", a spus Koeman. Tehnicianul olandez a "disecat" imediat istoria "dublei" dintre Feyenoord si Rapid. "Am pierdut calificarea in doua momente: la lovitura de la 11 metri din meciul tur si la greseala lui Ostlund de acum. De asemenea, in ultimele 10 minute am avut doua mari ocazii de a inscrie, iar golul marcat de Bahia a fost valabil, nu a fost ofsaid. Am piedut in aceste doua momente grele, iar acum ei sunt cei care merg mai departe. Este adevarat ca a fost un hent in careul nostru, dar si golul a fost valabil", a mentionat Koeman. La randul sau, Dirk Kuijt, capitanul si vedeta lui Feyenoord, era dezamagit. "Am avut destule ocazii de a marca, dar nu am reusit. Cred, totusi, ca la golul inscris de Bahia nu a fost ofsaid, nu sunt sigur, dar asa mi-au spus si reporterii de la televiziuni. Nu am avut noroc deloc astazi. Rapid este o echipa buna, dar cred totusi ca aveam posibilitatea de a ne califica in grupele Cupei UEFA", a spus Kuijt. Atacantul olandez a apreciat ca giulestenii au meritat calificarea. "In fotbal, in cupele europene in special, golurile sunt cele care conteaza, iar ei au inscris mai multe decat noi. Asa ca Rapid este echipa care merita sa mearga mai departe", a opinat Kuijt. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.