Marin isi vopseste si sora Zana Surprizelor revine pe micile ecrane nu doar cu celebra-i emisiune, ci si intr-un nou spot publicitar in care isi vopseste parul. Andreea Marin (foto) a vizitat Istanbulul pentru realizarea reclamei. Si nu singura! S

Marin isi vopseste si sora

Zana Surprizelor revine pe micile ecrane nu doar cu celebra-i emisiune, ci si intr-un nou spot publicitar in care isi vopseste parul. Andreea Marin (foto) a vizitat Istanbulul pentru realizarea reclamei. Si nu singura! Sora sa, Cristina, a insotit-o si in calatorie, si la filmari. Surorile Marin au zambit frumos timp de trei zile, chiar daca pe platourile de filmare se inregistrau 40 de grade Celsius, datorate reflectoarelor puternice. (Dana Ciobanu)

Sergiu Nicolaescu a pierdut procesul cu Deutsche Welle

Dupa un proces care a durat mai bine de un an, regizorul Sergiu Nicolaescu a pierdut procesul de calomnie intentat lui Emil Hurezeanu (director), Petre Iancu (prezentator) si postului de radio Deutsche Welle. In infatisarea care a avut loc miercuri, 28 septembrie, instanta Sectorului 6 din Bucuresti a respins actiunea lui Nicolaescu, ca neintemeiata, si
i-a achitat pe Emil Hurezeanu si Petre Iancu, in dosarul 2137/2004. Regizorul a fost obligat sa plateasca 300 RON (cheltuieli judiciare) si 3.000 de euro in favoarea lui Petre Iancu, Emil Hurezeanu si Deutsche Welle. Sergiu Nicolaescu poate face recurs in termen de zece zile de la pronuntarea hotararii.
Bogdan Mara a baut... rapid in propriul club
Clubul Bonsai si-a deschis din nou portile, dupa vacanta estivala. De la chef, care a inceput mult dupa miezul noptii de joi spre vineri, nu au lipsit patronii clubului - Florin Moldoveanu (fostul iubit al Deliei Matache), fotbalistul Bogdan Mara si fratele sau, Adrian. In inima petrecerii s-a aflat fostul rapidist Mara (exclus din echipa acum doua saptamani, pentru ""raiduri nocturne prin baruri""), care a implinit 28 de ani. Fostii sai colegi Ionut Stancu si Daniel Coman au venit sa-l felicite, dupa ce s-a incheiat meciul Rapidului cu Feyenoord Rotterdam. Au mai semnat condica in Bonsai Ileana Lazariuc si Lili Sandu, ambele solo, dar si Claudia de la Sexxy si Fizz. (Dana Ciobanu)

PICANT

Niculescu, eroina principala din telenovela ""Secretul Mariei"", si-a rupt un picior la filmari. Gropile din platou, bata-le vina! (D.C.)

Iantu si iubita sa, Roxana, si-au botezat astazi fetita, Iasmine, in varsta de doua luni. Nasii sunt Nicu Alifantis si sotia sa.

Irina Schrotter ne arata, in emisiunea ei de astazi, de la TVR, la ""cafeaua de la 16:30"", cum a fost transformata Gianina Corondan intr-o doamna!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.