Calificati pentru a doua oara consecutiv in grupele Cupei UEFA, jucatorii campioanei Romaniei spera sa reediteze parcursul bun din sezonul precedent. Patronul Gigi Becali a redevenit optimist, afirmand chiar ca viseaza la cucerirea trofeului. MUL
Calificati pentru a doua oara consecutiv in grupele Cupei UEFA, jucatorii campioanei Romaniei spera sa reediteze parcursul bun din sezonul precedent. Patronul Gigi Becali a redevenit optimist, afirmand chiar ca viseaza la cucerirea trofeului.

MULTUMITI. ""Daca si anul acesta am obtine aceeasi performanta ca in sezonul trecut, as fi multumit"", a declarat Sorin Paraschiv, in timp ce Sorin Ghionea spera la o figura mai buna. ""Este foarte bine ca ne-am calificat pentru al doilea an consecutiv si speram sa facem o figura cel putin la fel de frumoasa. Va fi greu sa ajungem in finala Cupei UEFA, dar nu este un obiectiv imposibil de realizat"".
RAZBUNARE. George Ogararu a precizat ca ar fi dorit ca Steaua sa joace in Liga Campionilor: ""Speram sa avem un parcurs cat mai bun. Nu ne-am fi gandit sa castigam cu scorul general de 6-1, inainte de primul meci, pentru ca Valerenga era pe primul loc in campionat, avand fata de Rosenborg multe puncte avans. Putem spune si ca ne-am razbunat, dar asta nu ne alina durerea pe care am trait-o dupa acele meciuri"". Mihai Stoica s-a declarat foarte fericit si pentru calificarea Rapidului. ""Eram sigur ca ne vom califica, pentru ca toate erau impotriva noastra dupa meciul cu Rosenborg. I-am telefonat lui Razvan Lucescu pentru a-l felicita pentru calificare. A fost pentru prima data cand am tinut pumnii stransi pentru Rapid"", a spus oficialul stelist.
""BATJOCURA"". ""Valerenga batjocorita"". Asa a titrat cotidianul VG dupa meciul de la Constanta, in vreme ce Aftenposten a notat: ""Dupa acel 3-0 de la Oslo, cand antrenorul Kjetil Rekdal a folosit echipa a doua, totul devenise o
misiune imposibila. Steaua a meritat sa mearga mai departe"". (Mihai Igirosanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.