Calificarea in grupele Cupei UEFA l-a determinat pe antrenorul Razvan Lucescu sa se razgandeasca si sa nu mai paraseasca echipa. Tehnicianul a sarbatorit succesul alaturi de jucatorii sai, la petrecere fiind prezent si patronul George Copos. Pri

Calificarea in grupele Cupei UEFA l-a determinat pe antrenorul Razvan Lucescu sa se razgandeasca si sa nu mai paraseasca echipa. Tehnicianul a sarbatorit succesul alaturi de jucatorii sai, la petrecere fiind prezent si patronul George Copos.

Prin eliminarea lui Feyenoord, jucatorii Rapidului au impuscat doi iepuri. Echipa s-a calificat in grupele Cupei UEFA, iar antrenorul Razvan Lucescu nu a mai demisionat.
CIUDAT. Finalul partidei l-a gasit pe tehnicianul giulestenilor intr-o stare complet diferita de a celor din jurul sau. In vreme ce tot stadionul sarbatorea calificarea, Razvan a pornit spre vestiare. Pe drum nu a batut palma cu nimeni, desi au fost destui care au incercat sa dea mana cu el. Inainte de intrarea in tunel si-a scos in graba sacoul si l-a ignorat total pe secretarul clubului, Constantin Zotta. Nu a intrat in vestiarul echipei, ajungand in parcarea din spatele Teatrului Giulesti. De aici a luat-o pe jos, a facut cu mana la un autobuz al RATB, care l-a scos la Arcul de Triumf, unde il astepta un prieten cu masina.
SUSPANS. Reactia neobisnuita a antrenorului a lasat o stare de incertitudine asupra clubului, mai ales ca nici patronul George Copos nu a lamurit lucrurile atunci cand a fost chestionat pe aceasta tema. ""Conducerea nu era schimbata"", s-a rezumat sa spuna vicepremierul. Nici jucatorii nu au stiut cum sa reactioneze, absenta antrenorului din vestiarul echipei domolind un pic bucuria generata de eliminarea lui Feyenoord. Cel care a incercat sa calmeze lucrurile a fost presedintele Dinu Gheorghe. ""Razvan Lucescu a dovedit ca este un mare antrenor prin felul in care a stiut sa pregateasca jocul echipei. El a parasit stadionul, deoarece se afla intr-o stare de tensiune extraordinara. Nici vorba sa renunte. N-o sa lase altuia o echipa calificata in grupele Cupei UEFA"", a declarat ""Vama"", care nu a precizat totusi daca el va continua la clubul de sub Podul Grant. Eliminarea lui Feyenoord le va aduce jucatorilor o prima de cate 5.000 de dolari.

AMABIL


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.