Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania si Coalitia Tech 21 a asociatiilor din domeniul IT cer Guvernului sa renunte la intentia de a elimina, incepand cu 1 ianuarie 2006, facilitatea de impozitare 0 pentru salariile programatorilor. ""Acest

Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania si Coalitia Tech 21 a asociatiilor din domeniul IT cer Guvernului sa renunte la intentia de a elimina, incepand cu 1 ianuarie 2006, facilitatea de impozitare 0 pentru salariile programatorilor.

""Acest proiect nu va trece de Camera Deputatilor!"", a promis ieri Varujan Pambuccian, presedintele comisiei de IT&C din Camera Deputatilor, in cadrul unei conferinte de presa. ""Ministrii de Finante ar trebui sa fie mai mult decat contabili"", adauga Pambuccian, precizand ca punerea in practica a acestei masuri ar contribui la ""congolizarea Romaniei"".

TOTI PROGRAMATORII. Scutirea de impozit pentru salariile programatorilor (masura de care beneficiaza doar 10% dintre programatorii din Romania) ar trebui extinsa inca multi ani de acum incolo, cel putin cinci ani, a declarat Florin Talpes, presedintele ANIS, prezent la eveniment. IT-ul este un domeniu care se potriveste Romaniei si care poate sa fie aici de succes, a mai spus Talpes.
Pe de alta parte, Mihai Batraneanu, presedintele ANISP, a cerut o extindere a facilitatilor fiscale pentru toti programatorii. (Alexandru Radescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.