Anghel Iordanescu, antrenorul lui Al-Ittihad, echipa din Arabia Saudita, a declarat ca nu se astepta ca elevii sai sa castige la un asemenea scor (n.r. - 5-0) partida disputata miercuri, in deplasare, cu formatia sud-coreeana Busan, in cadrul primei
Anghel Iordanescu, antrenorul lui Al-Ittihad, echipa din Arabia Saudita, a declarat ca nu se astepta ca elevii sai sa castige la un asemenea scor (n.r. - 5-0) partida disputata miercuri, in deplasare, cu formatia sud-coreeana Busan, in cadrul primei manse a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. "Cand am sosit in Coreea de Sud, nu ne asteptam la un asemenea scor, doream doar un rezultat pozitiv. Dupa 45 de minute de joc, cand scorul era egal, 0-0, nimeni nu se mai astepta sa inscriem de cinci ori", a spus fostul selectioner al Romaniei. Iordanescu a laudat prestatia jucatorilor sai in repriza secunda, pe care au dominat-o cu autoritate. "Ne-am respectat prea mult adversarii in prima repriza si am reusit un joc mult mai bun dupa pauza. Ne-am asigurat un avantaj important in vederea mansei secunde", a adaugat antrenorul roman, care l-a inlocuit, in luna aprilie, pe croatul Luka Peruzovic la conducerea tehnica a lui Al-Ittihad. Cel mai bun jucator al meciului Busan - Al Ittihad, scor 0-5 (0-0), a fost desemnat mijlocasul brazilian Tcheco, 29 de ani, care a marcat un gol si a contribuit la alte trei reusite ale oaspetilor. Al-Ittihad a inscris toate cele cinci goluri dupa pauza, prin Al-Otaibi (55), Kallon (62), Tcheco (65), Khariri (85) si Fallah (88). Succesul obtinut de Al-Ittihad in Coreea de Sud vine la cateva zile dupa victoria cu 7-2 inregistrata de elevii lui Iordanescu in fata formatiei romanului Ionel Danciulescu, Shandong Luneng, in sferturile de finala ale competitiei. Echipa din Arabia Saudita, detinatoarea trofeului, va juca, dupa toate probabilitatile, in ultimul act al Ligii Campionilor Asiei cu Al-Ain, din Emiratele Arabe Unite, care s-a impus cu 6-0 in fata chinezilor de la Shenzhen, in cealalta semifinala. Partidele din mansa secunda a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei vor avea loc pe 12 octombrie, iar finala se va disputa tur-retur pe 26 si 31 octombrie, castigatoarea trofeului urmand sa participe la Campionatul Mondial al cluburilor, programat in luna decembrie, la Tokyo. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.