Atacat dur din spate in minutul 89, mijlocasul spaniol al lui Everton a suferit o comotie cerebrala, fiind dus la spital cu gatul imobilizat. Seara celor trei calificari in bloc izbutite joi de echipele romanesti in grupele Cupei UEFA era sa fie

Atacat dur din spate in minutul 89, mijlocasul spaniol al lui Everton a suferit o comotie cerebrala, fiind dus la spital cu gatul imobilizat.

Seara celor trei calificari in bloc izbutite joi de echipele romanesti in grupele Cupei UEFA era sa fie umbrita de gestul inconstient al dinamovistului Mihaita Plesan. Cu un minut inainte de terminarea timpului regulamentar, ex-craioveanul a avut o intrare extrem de tare asupra spaniolului Mikel Arteta.
PANICA. Lovit din spate, fotbalistul a ramas intins pe gazon, avand spasme si parand inconstient. Dupa cateva minute de ingrijiri medicale, timp in care in jurul lui Arteta s-au aflat mai multi medici, acestuia i-a fost imobilizat gatul si a fost dus pe targa la spital. Aici, doctorii i-au facut mai multe analize, ajungand la concluzia ca accidentarea spaniolului nu este foarte grava. Totusi, acesta a fost retinut peste noapte sub observatie, in spital. ""A cazut si s-a lovit in partea din spate a capului"", a spus Mick Rathbone, fizioterapeutul lui Everton. La finalul meciului, presedintele lui Dinamo, Ioan Becali, le-a cerut scuze adversarilor pentru faultul comis de Plesan. Presa britanica a infierat gestul dinamovistuliu. ""Arteta horror"", a titrat The Sun: ""Arteta s-a prabusit pe gazon dupa o lovitura aeriana ingrozitoare si feroce provocata de Plesan"".

SI-A CERUT SCUZE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.