Noul show ""Revansa Starurilor"" prezentat de Pepe (foto) in fiecare duminica seara, de la ora 20:30, debuteaza cu o confruntare de toata splendoarea .. intre cele mai frumoase femei din Romania si cantaretii de muzica populara. Astfel, Miss Biki
Noul show ""Revansa Starurilor"" prezentat de Pepe (foto) in fiecare duminica seara, de la ora 20:30, debuteaza cu o confruntare de toata splendoarea .. intre cele mai frumoase femei din Romania si cantaretii de muzica populara.

Astfel, Miss Bikini World (Alina Gheorghe), Miss Dizivia Sexy (Andreea Spataru), Miss Romania 2002 (Adina Dumitru), Miss CopaCabana (Desiree), Miss Bucuresti (Ramona Visinescu) si Miss Prahova (Georgiana Ciufu) sunt gata sa le arate celor sase cantareti de muzica populara ca si ele pot canta doine si dansa hore.
Si cum un concurs nu se poate desfasura fara juriu, Gil Dobrica, Ana Maria Ferentz, Cristina Rus, Rica Raducanu si Miki vor decide cine se pricepe cel mai bine la profesia celuilalt. Cantaretii de muzica populara, Maria Carneci, Viorica Macovei, Cristia Fodor, Gelu Voicu, Robert Tarnaveanu si Alexandru Recolciuc au luat lectii de modelling de la cele sase miss-uri, iar acestia au constatat la finalul concursului ca se descurca destul de bine incat pot sustine o prezentare de moda cap-coada. (C.S.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.