Directorul general adjunct al Rompetrol, Phil Stephenson, a fost audiat, ieri, de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie in legatura cu ultimele acuzatii care i-au fost aduse in dosarul privind activitatea post-privatizare a comp
Directorul general adjunct al Rompetrol, Phil Stephenson, a fost audiat, ieri, de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie in legatura cu ultimele acuzatii care i-au fost aduse in dosarul privind activitatea post-privatizare a companiei Petromidia. La intrarea la audieri, directorul general adjunct al Rompetrol a declarat ca acuzatiile sunt nedrepte si ca spera ca probele aduse - acte si inscrisuri - vor demonstra ca toate operatiunile au fost facute cu respectarea legii. Philip Stephenson a mai spus ca inca nu au fost finalizate calculele privind prejudiciul adus companiei Rompetrol de actiunile Parchetului. De asemenea, acesta a precizat ca a inceput sa vina mai mult la Parchet decat la companie. "Mi se pare ca vin aici mai des decat fac lucruri pe care as vrea sa le fac", a spus Stephenson. Intrebat de presa daca a fost inculpat in acest dosar, directorul a precizat ca acest cuvant este unul gresit: "Nu. Cred ca inculpat este un cuvant gresit. Trebuie sa aveti grija la traducere. Am fost acuzat oficial de cateva lucruri. Cred ca acuzatiile sunt false". La randul sau, avocatul directorului general adjunct al Rompetrol, Ovidiu Budusan, a declarat ca va prezenta anchetatorilor probe care atesta nevinovatia clientului sau, el plangandu-se si de procedurile folosite de procurori in anchetele din acest dosar. Pana la inchiderea editiei, Philip Stephenson nu iesise de la audieri. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.