Odata cu inceperea toamnei, Electrolux Romania lanseaza masina de spalat rufe cu programul special de spalare a pantofilor sport "Sport Shoes Program". Totodata, Electrolux Romania relanseaza uscatorul de rufe din gama Electrolux Wet, EDC 5310. Pentr
Odata cu inceperea toamnei, Electrolux Romania lanseaza masina de spalat rufe cu programul special de spalare a pantofilor sport "Sport Shoes Program". Totodata, Electrolux Romania relanseaza uscatorul de rufe din gama Electrolux Wet, EDC 5310. Pentru Electrolux, 2005 este an aniversar - 10 ani in Romania si 85 de ani in lume. "Anul acesta ne-am propus sa sarbatorim impreuna spiritul inovativ, designul aparatelor electrocasnice Electrolux. Cert este, asa cum arata si recentul eveniment Electrolux Fashion Award care a avut loc in luna septembrie la Paris, ca aparatele electrocasnice inceteaza a mai fi simple obiecte, devenind mai mult decat atat - accesorii, aparate decorative, cu personalitate. O data cu lansarea sezonului nostru de toamna, lansam doua produse, menite sa faca viata mai usoara consumatorilor din Romania - masina de spalat cu program special de clatire a pantofilor sport, ideal pentru cei care practica sport si uscatorul de rufe, un aparat cu adevarat util in orice camin" a declarat Carmen Georgescu, Marketing &Communication manager, Electrolux Romania. Masinile de spalat Electrolux echipate cu programul special "Sports Shoes" includ doi saculeti din lana care protejeaza pantofii sport pe toata durata procesului de spalare automata si reduc nivelul zgomotului pe care acestia il fac in masina de spalat. (B.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.