Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe, antrenorul, respectiv presedintele executiv al Rapidului, l-au atacat ieri deschis pe George Copos, patronul clubului, lasand impresia ca vor pleca impreuna dupa meciul de maine, din Cupa UEFA, cu Feyenoord. "Nu exist
Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe, antrenorul, respectiv presedintele executiv al Rapidului, l-au atacat ieri deschis pe George Copos, patronul clubului, lasand impresia ca vor pleca impreuna dupa meciul de maine, din Cupa UEFA, cu Feyenoord. "Nu exista rezolvare a acestor probleme, va trebui sa plece unul dintre noi, poate astfel jucatorilor le va fi mai bine", a spus Razvan Lucescu referindu-se la relatia dintre el si patron. Antrenorul Rapidului a spus in mai multe randuri ieri ca "exista dezbinare la nivelul conducerii, de care adversarii profita", sugerand si faptul ca, dincolo de criticile exagerate, Copos nu incearca in nici un fel sa-si foloseasca influenta pentru ca echipa sa sa beneficieze de arbitraje mai binevoitoare si de alte avantaje de care se bucura celelalte echipe mari. "Nu are importanta daca obtinem calificarea sau nu. Daca bagi cutitul in cineva, rana ramane. Avem relatii foarte bune cu domnul Copos, dar la fotbal avem opinii diferite", a completat Dinu "Vama" atacul la adresa patronului. De altfel, pe intreaga durata a conferintei de presa de ieri, cei doi oficiali au pastrat un aer misterios, dand de inteles, in ciuda unelor afirmatii, ca vor sa plece impreuna dupa jocul cu olandezii, mai ales daca ar obtine o calificare in grupele Cupei UEFA. "Nu stiu la ce va asteptati astazi, nu este inca momentul, desi multi asteapta. Nu imi dau demisia azi", s-a adresat "Vama" jurnalistilor, incheind conferinta cu o alta afirmatie curioasa: "Nu vedem luni, vom spune atunci mai multe". Presedintele giulestenilor a replicat afirmatiilor lui Copos, care declara luni ca el a asigurat infrastructura si ca de rezultate raspunde Gheorghe: "Imi asum responsabilitatea rezultatelor, infrastructura este intr-adevar, extraordinara, dar sunt cateva lucruri de precizat. Nu avem probleme financiare, dar la Rapid nu curge lapte si miere. Avem un buget de 3,5 milioane de euro, care este suma bruta, din ea se platesc taxe, impozite si se investeste si in infrastructura. Nu stiu la ce s-a referit domnul Copos cand a spus ca avem un buget de cinci milioane de euro, poate stie dansul ceva ce-mi scapa mie".
Ilyes: "Balaj ne-a scos din minti"
O mare parte din conferinta de presa de ieri a fost alocata arbitrajelor, pe care giulestenii le-au contestat vehement. "Suntem nemultumiti de cum am fost arbitrati in general. De un an si patru luni, de cand am venit la Rapid, am incercat sa nu comentez arbitrajele, dar bunatatea este luata drept prostie. In campionatul trecut am pierdut cel putin zece puncte din cauza arbitrajelor, cu care am fi fost campioni. Nu mai pot! Este nevoie sa spun indiferent ce se va intampla", a rabufnit Razvan Lucescu. "Nu contest cu absolut nimic victoria lui Dinamo, dar nu pot sa ma abtin sa nu observ ca ei intra prima data in jumatatea noastra de teren in minutul trei, Nicolae Constantin este faultat si nu se da nimic, apoi Grigorie il impiedica neintentionat pe Badoi si deschide scorul, schimband cu totul fata meciului", a comentat Lucescu jr., care a mai enumerat printre meciurile in care echipa sa a fost dezavantajata pe cel de la Galati si pe cel din Cotroceni. La randul sau, Robert Ilyes, mijlocasul Rapidului, a criticat dur arbitrajul din meciul cu Dinamo. "Domnul Balaj ne-a transmis starea de tensiune prin maniera sa de a conduce jocul. Ne-a scos, efectiv, din minti, prin cartonasele galbene din primele 20 de minute. In meciuri de acest gen se intra mai tare, iar el dadea galben la fiecare contact, in timp ce anul trecut, la derby-uri conduse de arbitrii straini, acestia au lasat jocul foarte liber si a fost bine", a spus Ilyes. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.