Anumite fructe si legume, precum portocalele, merele, broccoli, cartofii si ridichile, pot ajuta memoria, potrivit unui studiu realizat de King's College din Londra. Cercetarea are efecte importante asupra prevenirii si tratarii maladiei Alzheimer, a
Anumite fructe si legume, precum portocalele, merele, broccoli, cartofii si ridichile, pot ajuta memoria, potrivit unui studiu realizat de King's College din Londra. Cercetarea are efecte importante asupra prevenirii si tratarii maladiei Alzheimer, a subliniat Societatea Farmaceutica Regala a Marii Britanii. Extractele din cele cinci fructe si legume au aratat ca acestea contin substante care actioneaza in acelasi fel ca medicamentele utilizate pentru tratarea Alzheimer-ului. "Totusi, nu este inca un lucru dovedit faptul ca, de pilda, consumul de broccoli are un efect benefic in cazul bolnavilor de Alzheimer", a declarat profesorul Peter Houghton de la King's College. (D.V.)

Ziua

Sursa: Ziua



Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.