Iuliu Muresan, presedintele lui CFR Cluj, a declarat ieri ca il sustine pe actualul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, pentru un nou mandat, informeaza Mediafax. "Ar fi o greseala sa punem in fruntea federatiei un impresar sau u
Iuliu Muresan, presedintele lui CFR Cluj, a declarat ieri ca il sustine pe actualul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, pentru un nou mandat, informeaza Mediafax. "Ar fi o greseala sa punem in fruntea federatiei un impresar sau un om aflat in sfera de influenta a unor agenti. El ar pune un antrenor la echipa nationala care ar selectiona numai jucatori aflati sub contract cu acel impresar. Trebuie sa evitam ca federatia sa se transforme intr-o agentie de impresariat", a spus Iuliu Muresan. La randul sau, Dorinel Munteanu, antrenorul clujenilor, dar si international in activitate, a afirmat ca actualul presedinte este persoana cea mai indicata care sa ocupe aceasta functie. "Eu cred ca tot Mircea Sandu va fi presedinte. Nasu' are experienta de 15 ani, a fost acolo la bine si la rau. N-am conflicte nici cu Gica Popescu, nici cu Ionut Lupescu. Eu ii stiu pe ei ca jucatori si nu pot sa-mi dau cu parerea despre capacitatile lor manageriale", a precizat Munteanu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.