Inaugurarea complexului de la Mogosoaia a starnit un interes deosebit printre oamenii de fotbal, dar a ramas complet fara ecou in lumea politicii. Desi pe lista invitatilor se aflau personaje importante ca presedintele Basescu si premierul Tariceanu,
Inaugurarea complexului de la Mogosoaia a starnit un interes deosebit printre oamenii de fotbal, dar a ramas complet fara ecou in lumea politicii. Desi pe lista invitatilor se aflau personaje importante ca presedintele Basescu si premierul Tariceanu, nici unul dintre acestia nu si-a facut aparitia la eveniment. Mai mult, Gheorghe Florian, presedintele Agentiei Nationale pentru Sport, nu a aparut la Mogosoaia, desi Mircea Sandu, presedintele FRF, ii pregatise acestuia chiar o distinctie pentru niste merite necunoscute. Boicotul politicienilor este explicabil in conditiile in care premierul Tariceanu a anuntat ca sportul nu este in prioritatile guvernului, iar presedintele Basescu a criticat coruptia din fotbal. Singurii politicieni care si-au facut aparitia au fost George Copos (foto dreapta), Gyorgy Frunda si Dumitru Dragomir, insa acestia au conexiuni mai mult sau mai putin directe cu lumea fotbalului. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.