OTP Bank a decis sa majoreze cu 30 de milioane de euro capitalului social al OTP Bank Romania si sa-l inlocuiasca pe presedintele filialei romanesti, Anthony J. Fekete, cu Antal Pongracz, director adjunct in managementul grupului ungar, potrivit unui
OTP Bank a decis sa majoreze cu 30 de milioane de euro capitalului social al OTP Bank Romania si sa-l inlocuiasca pe presedintele filialei romanesti, Anthony J. Fekete, cu Antal Pongracz, director adjunct in managementul grupului ungar, potrivit unui comunicat al bancii. Prin aceasta infuzie de capital, OTP Bank Romania urmareste extinderea retelei sale de sucursale, proces care va incepe din luna octombrie, si lansarea serviciilor de retail, pe baza unui nou sistem informatic. In urma majorarii cu 30 de milioane de euro, capitalul social al bancii a ajuns la aproximativ 50 de milioane euro. Anul trecut, OTP Bank a achizitionat RoBank pentru suma de 47,5 milioane de dolari, anuntand la acea data investitii semnificative, de aproximativ 100 de milioane de dolari pentru extinderea activitatii din Romania. Cea mai mare banca din Ungaria se afla si pe lista de investitori interesati de preluarea Casei de Economii si Consemnatiuni, urmand modelul altor banci cu prezenta in Romania, cum ar fi Societe Generale sau Raiffeisen Bank. (A.M.V.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.