PSD, in loc sa coopereze pentru rezolvarea situatiei create de potopul abatut asupra noastra, o speculeaza intens, pentru a castiga un capital politic. Astfel, apelul la declararea starii de necesitate este populist, exagerat si inutil, caci tot sist
PSD, in loc sa coopereze pentru rezolvarea situatiei create de potopul abatut asupra noastra, o speculeaza intens, pentru a castiga un capital politic. Astfel, apelul la declararea starii de necesitate este populist, exagerat si inutil, caci tot sistemul administrativ si o parte din Armata sunt deja mobilizate. De asemenea, specularea gafei presedintelui, care s-a substituit premierului, in absenta acestuia, este lipsita de eleganta. E momentul ca in clasa politica sa apara mai multa responsabilitate si respect fata de necesitatile populatiei, lasand la o parte toate sicanele meschine.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.