Farul a venit la Bacau sa castige toate cele trei puncte insa in minutul 3 moldovenii au deschis scorul dupa o faza foarte rapida, la care "marinarii" au fost complet imobili. Autogolul lui Fl. Ganea a restabilit echilibrul partidei, iar eliminarea
Farul a venit la Bacau sa castige toate cele trei puncte insa in minutul 3 moldovenii au deschis scorul dupa o faza foarte rapida, la care "marinarii" au fost complet imobili. Autogolul lui Fl. Ganea a restabilit echilibrul partidei, iar eliminarea ulterioara a lui Trofin a adus dominarea Farului, care a ratat sansa victoriei prin Todoran. Dupa meci, Petre Grigoras, antrenorul constantenilor, s-a aratat nemultumit de ocaziile irosite de elevii sai. "Rezultatul nu ma multumeste in totalitate, tinand cont de faptul ca am jucat foarte multa vreme in superioritate numerica. Ar fi trebuit sa castigam, dar am ratat cu seninatate. Felicit, in acest context, echipa gazda", a spus Grigoras, care a explicat si inlocuirea lui Farmache, din minutul 13. "Pe Farmache l-am inlocuit ca sa schimb registrul tactic, pentru ca primisem gol dupa doua minute. Ce-i drept, el nici nu a prins una dintre zilele lui bune. A fost depasit cu usurinta la gol, dar nu este singurul vinovat", a afirmat Grigoras. Antrenorul lui FCM Bacau, Cristi Popovici, crede ca echipa sa trebuie sa fie multumita de remiza. "Meciul a venit dupa doua infrangeri, una umilitoare. Mi-a fost foarte foarte teama de o infrangere. Pentru noi ar fi fost prea mult sa o inregistram pe a treia consecutiv. Spre "bucuria" mea, puteam face la un moment dat 2-0. Trebuie sa fim multumiti, din moment ce am jucat 10 contra 11 cu Constanta. Rezultatul este bun", a subliniat Popovici, care l-a criticat pe Trofin pentru eliminare. (N.G.)
FCM BACAU - FC FARUL 1-1 (1-1)
Au marcat: AD. GHEORGHIU (2) / FL. GANEA (27a).
Stadion: "Municipal"; spectatori: 1.000.
FCM: D. Bogdan - Codreanu, Bojescu, David, Geaman (76 Ureche), Fl. Ganea - Ad. Gheorghiu, S. Trofin, M. Croitoru, I. Matei (35 M. Dobos) - M. Tanasa (79 R. neagu). Antrenor: Cr. Popovici.
FARUL: Stanca - Farmache (13 Cristocea), I. Barbu, Schiopu, Pascovici - Todoran, Lungu, Senin - Gurita, T. Moldovan, I. Apostol (63 M. Baicu). Antrenor: P. Grigoras.
Cartonase galbene: S. Trofin (37, 50), Ad. Gheorghiu (66), Geaman (71) / Pascovici (39), Gurita (86).
Cartonas rosu: S. Trofin (50).
Au arbitrat: S. Coltescu - I. Popa, M. Nagy.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.