La Chisinau se desfasoara, incepand de astazi, seminarul international "Conectarea mediului politic si al mass-mediei tarilor din Europa de sud-est la realitatile Uniunii Europene", organizat de Institutul Goethe in colaborare cu Grupul pentru Dialog
La Chisinau se desfasoara, incepand de astazi, seminarul international "Conectarea mediului politic si al mass-mediei tarilor din Europa de sud-est la realitatile Uniunii Europene", organizat de Institutul Goethe in colaborare cu Grupul pentru Dialog Social Iasi, PEN Club Moldova, Centrul Independent de Jurnalism si revista Contrafort de la Chisinau. Conferinta are loc in conditiile in care influenta UE asupra tarilor din sud-est a crescut considerabil in ultimii ani, multe dintre deciziile politice fiind luate in perspectiva integrarii in Uniune. Ca urmare, in mass-media tarilor sud-est europene, dar si vest-europene, eforturile de aderare sunt redate si interpretate distinct, procesul de cooperare fiind abordat si explicat in diferite moduri, chiar contradictoriu. La conferinta amintita se va discuta asupra modului in care comentatorii independenti si mass-media abordeaza teme de actualitate. Asociatia Civic Media va prezenta un proiect inedit, iar ziarul ZIUA este partener media al evenimentului. (D.E.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.