ca va ploua inclusiv duminica, desi mai putin cantitativ. Pericolul mare de inundatii este in Dobrogea, estul si nordul Munteniei (adica judetele Ialomita, Calarasi, Braila, Buzau, Prahova), pentru ca raurile si afluentii sunt de mai multe zile pes
ca va ploua inclusiv duminica, desi mai putin cantitativ.
Pericolul mare de inundatii este in Dobrogea, estul si nordul Munteniei (adica judetele Ialomita, Calarasi, Braila, Buzau, Prahova), pentru ca raurile si afluentii sunt de mai multe zile peste cotele de pericol sau de inundatii. Meda Georgescu, meteorologul de serviciu, ne-a informat ca probabilitatea unor ploi abundente e foarte mare in aceste zone si si ca ploile nu vor inceta in weekend, dar vor fi pe arii mai restranse si nu importante cantitativ.
Umezeala si vantul au dat senzatia de frig, dar meteorologii spun ca temperaturile s-au incadrat in limitele normale, adica intre 11Å¢...22Å¢C. Abia luni se intrezareste o pauza din plouat, care ar putea sa continue si marti. Mai mult de atat, meteorologii nu se incumeta sa prognozeze.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.