Vedetele Serii Moldovenilor, care s-a desfasurat joi seara in continuarea concursului de interpretare din cadrul Festivalului Cerbul de Aur, au fost in mod incontestabil Dan, Radu si Arsenie, pentru ultima data impreuna in formatia O-Zone, informeaza
Vedetele Serii Moldovenilor, care s-a desfasurat joi seara in continuarea concursului de interpretare din cadrul Festivalului Cerbul de Aur, au fost in mod incontestabil Dan, Radu si Arsenie, pentru ultima data impreuna in formatia O-Zone, informeaza trimisul Mediafax. "Avem emotii foarte mari", a declarat Dan Balan, exact inainte de intrarea pe scena. "De mult nu am mai cantat impreuna, dar sunt sigur, ca intotdeauna, ca ne vom descurca. Sunt foarte multe responsabilitati, avand in vedere ca este ultimul nostru concert impreuna", a continuat Balan. Si Radu Sarbu a recunoscut ca a avut emotii: "Emotii sunt pentru ca a fost o pauza foarte lunga, dar cand voi iesi pe scena sper sa fie bine". Arsenie Toderas s-a limitat la a spune doar ca se simte "extraordinar" inainte de reprezentatie. Odata ce O-Zone au intrat pe scena Cerbului de Aur, intreg publicul s-a ridicat in picioare, inghesuindu-se pana la marginea scenei.
"Ne era dor de voi si am considerat ca meritati o ultima reprezentatie a trupei O-Zone. Speram sa ne sustineti in continuare in proiectele noastre", s-a adresat Balan publicului din Piata Sfatului. Cei trei au interpretat hitul "De ce plang chitarele", accentuand versul "ce a fost nu s-a pierdut" si facandu-i astfel pe toti cei prezenti sa se gandeasca la succesul avut de O-Zone in intreaga lume. Dan, Radu si Arsenie si-au incheiat recitalul cu piesa care i-a facut celebri - "Dragostea din tei". La finalul spectacolului, la insistentele publicului si ale celor doi prezentatori, O-Zone a revenit pentru ultima data pe scena pentru un bis "Dragostea din tei". Acesta a fost ultimul recital sustinut in Romania de cei trei in formula cunoscuta. Ei vor mai sustine inca doua concerte de promovare a albumului, in Japonia, unde acestia se afla pe locul intai in topurile nipone de aproximativ patru saptamani. Dupa aceasta, fiecare isi va continua cariera muzicala cu proiecte separate. Seara Moldovenilor a fost prezentata de Anastasia Lazariuc si de Vitalie Bantas, actor al Teatrului Mic din Bucuresti. "Tobele au batut, molovenii s-au adunat", au anuntat acestia in deschiderea show-ului in care au fost prezenti trupa Millenium, ansamblul de dansuri sportive Codreanca, Ion Suruceanu, Pavel Stratan si celebra trupa Zdob si Zdub, asteptata de multi dintre cei din Piata Sfatului. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.