Fabio Capello, antrenorul lui Juventus, a declarat ieri ca ii este foarte greu sa lase pe banca de rezerve un jucator precum Adrian Mutu, presa italiana apreciind ca acesta ar putea fi titular in meciul cu FC Parma, programat astazi, in etapa a 5-a d
Fabio Capello, antrenorul lui Juventus, a declarat ieri ca ii este foarte greu sa lase pe banca de rezerve un jucator precum Adrian Mutu, presa italiana apreciind ca acesta ar putea fi titular in meciul cu FC Parma, programat astazi, in etapa a 5-a din Serie A. "Nu exclud aparitia unor surprize in formatia de start, ma voi gandi in timpul noptii. Mutu se pregateste bine, la fel ca toti ceilalti, si nu e usor sa lasi pe banca un jucator ca el sau Zalayeta", a declarat agentiei Datasport Fabio Capello, care a subliniat ca apreciaza la internationalul roman faptul ca nu se plange niciodata atunci cand este lasat pe banca de rezerve. Cotidianul Gazzetta dello Sport noteaza ca Mutu ar putea fi titular la Juventus in partida care se va disputa pe stadionul "Ennio Tardini", urmand sa evolueze in atac, alaturi de David Trezeguet si Alessandro Del Piero. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.