* Baietii de la O-Zone, adica Arsenie, Dan si Radu, au venit sa cante impreuna special pentru Cerbul de Aur. Ei au declarat ca au proiecte separate, dar vor mai canta impreuna in cateva concerte in Japonia, unde se afla in primele topuri muzicale

* Baietii de la O-Zone, adica Arsenie, Dan si Radu, au venit sa cante impreuna special pentru Cerbul de Aur. Ei au declarat ca au proiecte separate, dar vor mai canta impreuna in cateva concerte in Japonia, unde se afla in primele topuri muzicale. Baietii au evitat sa raspunda la vreo intrebare legata de castigurile lor financiare si daca s-au gandit ca proiectele solo le vor aduce sau nu succesul pe care l-au obtinut impreuna... in orice caz, am aflat ca ei nu au fost cazati separat, la diverse hoteluri din Brasov.
* Cea de a doua zi a "Cerbului de Aur" i-a adus pe scena pe Ovidiu de la scoala Vedetelor si pe Andra. in ciuda evolutiei lor bune, concursul de joi seara, per ansamblu, nu a excelat.
* Seara cu pricina a fost cea mai saraca in VIP-uri, cu putin inainte de inceperea spectacolului arena din Piata Sfatului era goala. Show-ul a demarat cu scaunele goale, care s-au ocupat la recitaluri.
* Seara de joi a fost salvata de moldovenii de peste Prut, care au oferit un show aparte. Anastasia Lazariuc si actorul Vitalie Bantas , prezentatorii "Serii moldovenilor", au aratat ca nu trebuie sa fii vedeta tv ca sa prezinti un festival. Cei doi s-au descurcat de minune.
* Tobosarul trupei Zdop si Zdub a cantat gol pana la brau! E drept ca inainte de concert baietii s-au "delectat" in holul Hotelului Aro cu sticle de Murfatlar.
* Desi s-a zvonit ca presedintele Basescu va veni la Cerb, pana acum nu si-a facut aparitia. Securitatea a fost insa maxima, spectatorii fiind controlati la intrare inclusiv in posete si genti.
* Monica Iagar, partenera de viata a lui Cosmin Cernat, nu l-a scapat nici o clipa din ochi pe acesta. Probabil i-au ajuns la urechi complimentele pe care Ramona Badescu si Cosmin si le-au facut reciproc. Sa fie geloasa pe Monica?
* Astazi, Cerbul de Aur se va incheia cu un spectacol folcloric in care vor evolua printre altii: Dumitru Farcas, Ioan Bocsa, Matilda Pascal-Cojocarita, stefan Cigu, Floarea Calota si Cornelia Catanga.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.