Mihai Stoica, antrenorul lui Rapid II, a declarat ieri, pentru site-ul oficial al gruparii din Giulesti, ca meciurile din etapa de astazi (a 6-a) a Diviziei B ar fi trebuit amanate din cauza conditiilor meteorologice. "Mi se pare nedrept modul in car
Mihai Stoica, antrenorul lui Rapid II, a declarat ieri, pentru site-ul oficial al gruparii din Giulesti, ca meciurile din etapa de astazi (a 6-a) a Diviziei B ar fi trebuit amanate din cauza conditiilor meteorologice. "Mi se pare nedrept modul in care sunt tratate echipele si jucatorii, cu atat mai mult cu cat la Divizia B exista destule date libere la care s-ar putea disputa aceste restante. Una, ca nu se va juca fotbal pe asemenea terenuri, multe dintre ele inundate de-a dreptul, a doua, ca se vor cheltui niste bani degeaba. Ne platim cu greu jucatorii, salariile abia se iau la acest nivel si ar trebui acum sa cheltuim niste bani cu deplasarile, ca sa vina arbitrul sa spuna ca nu se poate juca, asa cum a anuntat federatia ca se va proceda. Plecam in cantonamente facute aiurea, numai pentru ca nu exista un pic de intelegere. Si, pana la urma, se inoculeaza ideea ca fotbalul este peste orice, peste catastrofe, peste moarte, peste toate nenorocirile care se intampla acum in tara si pe care unii se fac ca nu le vad. Poate unii oameni implicati au rude in zonele sinistrate, le mai arde lor de fotbal? Mai bine s-ar fi mobilizat federatia sa contribuim la ajutorarea sinistratilor", a spus Stoica. Reactia acestuia a venit si ca urmare a faptului ca s-a pus problema ca, eventual, si unele meciuri din 16-imile de finala ale Cupei Romaniei sa fie amanate daca terenurile nu ar fi fost in regula.
Cum ploaia va continua si astazi, si cum terenurile din Divizia B sunt, in marea lor majoritate, sub orice limita (nici macar cele ale echipelor din Divizia A nu sunt capabile sa faca fata unor asemenea ploi), ideea lui Stoica pare binevenita. Cu toate acestea, federatia a anuntat ieri ca nu intentioneaza sa amane etapa din Divizia B. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.