Robert Ilyes: O sa fie greu, dar nu imposibil. Ei sunt pe val, dupa ce au batut pe Everton si au scos punct in Ghencea. Noi ne-am revenit dupa o perioada mai putin fasta, asa ca sunt premise pentru un meci spectaculos. O sa le punem botnita, sa n

Robert Ilyes: O sa fie greu, dar nu imposibil. Ei sunt pe val, dupa ce au batut pe Everton si au scos punct in Ghencea. Noi ne-am revenit dupa o perioada mai putin fasta, asa ca sunt premise pentru un meci spectaculos. O sa le punem botnita, sa nu mai muste si speram sa ne intoarcem din Groapa neinvinsi.
O infrangere v-ar scoate din lupta pentru titlu?
Mai sunt 72 de puncte in joc si orice se poate intampla. E drept, ne-ar diminua sansele, pentru ca Steaua si Dinamo s-ar distanta de noi. insa nu luam in calcul aceasta varianta.
Ce ati invatat din Steaua - Dinamo?
Cam acelasi lucru care l-am invatat din Otelul - Rapid (n.r. 3-3). Ca poti conduce cu 2-0 sau 3-0 si poti fi egalat. Nu o sa mai repetam greselile din trecut.
Esti printre cei mai vechi din lotul Rapidului. Ce responsabilitati ai in plus?
Joc la mijloc, am o varsta, deci cuvantul meu conteaza. Intervin si la bine, si la rau. Sunt antrenorul din teren, ii indrum pe colegii mei. Asta nu inseamna ca daca un coechipier tanar imi striga ceva, eu nu ascult.
Care e cea mai buna echipa din campionat?
Toate cele care se bat pentru titlu. Noi avem o sansa mare sa ne impunem la final. Cand spun acest lucru, ma bazez pe forta noastra de grup.
Maine cu Dinamo, joi cu Feyenoord... Nu o sa fiti obositi cu olandezii?
Avem patru zile de odihna. si ei la fel. De ce ne-am plange?!
Eliminati pe Feyenoord?
O sa fie cel mai important meci din cariera mea. Nu stiu daca o sa se mai iveasca pentru mine sansa de a juca in grupele Cupei UEFA, asa ca o sa trag cu dintii in meciul cu olandezii.
Cu Bratu ai fost coleg, acum esti adversar. O sa va vorbiti?
O sa ne salutam, inainte si dupa meci. in rest, care pe care! (Paul Bardasu)

2.500 S

E prima Rapidului pentru o victorie in sos. stefan cel Mare, dar este posibil sa apara si bonusuri - surpriza


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.