incredibile. Una peste alta, joc de nivel european. Constantenii au jucat eroic: fara Timofte, suspendat si fara sarbii Kazic si Adzic (accidentati), "marinarii" i-au mai pierdut pe parcurs si pe Toma si pe Botulja, care a ajuns la spital cu disjunct
incredibile. Una peste alta, joc de nivel european. Constantenii au jucat eroic: fara Timofte, suspendat si fara sarbii Kazic si Adzic (accidentati), "marinarii" i-au mai pierdut pe parcurs si pe Toma si pe Botulja, care a ajuns la spital cu disjunctie claviculara! Chiar si asa, veteranul Sandu Iacob, Baiceanu, Saulescu si ceilalti au dominat meciul, adversarul raspunzand prin trioul Bibirig - Cozma - Jurca, insa doar ultimul a fost cu adevarat in mana. Multe minute, Bibirig si pivotul "Pasarila" Cozma au fost anihilati, iar Dinamo, trupa calificata in grupele Ligii Campionilor, a suferit. Gazdele s-au desprins la 12-8 (27), insa "cainii" au tinut aproape gratie interventiilor senzationale ale goalkeeper-ului Sorin Barza. in minutul 33, era din nou egalitate (12-12), apoi echipa lui Aihan Omer a pus din nou trei goluri pe tabela (18-15, 50). in ultimele zece minute, s-a dansat pe sarma. "Ros-albii" au revenit, a fost 19-19, 20-20, 21-21, dar pivotul Baiceanu a marcat, a decis meciul si a extaziat tribunele pline. Chiar daca a avut mingea cu 14 secunde inainte de final, formatia pregatita de Constantin stefan a gresit. "Cel mai important e ca am castigat cele trei puncte in fata principalei contracandidate la titlu. Pe final de joc, am fost mai lucizi. Cu lotul complet, cred ca ar fi fost un adevarat macel", a comentat Omer. Antrenorul lui Dinamo, Constantin stefan, a vazut "un joc echilibrat, intre doua formatii egale valoric. Un meci de castigarea campionatului, inainte de participarea in Liga Campionilor. Dar, campionatul este lung si mai sunt destule meciuri de disputat". Cei mai buni marcatori ai gazdelor au fost Iacob (7 goluri), Nicolae (4) si Baiceanu (3), in timp ce de la Dinamo cele mai multe puncte au fost reusite de Gheonea (6), Cozma si Jurca (cate 4).

Rezultate

Etapa a treia: CSM Medgidia - UCM Resita 29-29, Steaua - Romvag Caracal 33-26; Politehnica Iasi - Minaur Baia Mare 23-29; Uztel Ploiesti - Armatura Cluj 37-23; Pandurii Tg.Jiu - Univ. Poli Timisoara 26-20; CSM Leonardo Oradea - Dinamo Brasov 28-24. Clasament: 1. HCM Constanta 6p; 2. Pandurii Tg. Jiu 5p; 3. UCM Resita 5p.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.