Cosmin Contra nu va evolua in meciul pe care Getafe il va sustine cu Atletico Madrid, in etapa a 5-a a campionatului Spaniei, deoarece in contractul sau exista o clauza prin care i se interzice sa joace impotriva gruparii de la care este imprumutat,
Cosmin Contra nu va evolua in meciul pe care Getafe il va sustine cu Atletico Madrid, in etapa a 5-a a campionatului Spaniei, deoarece in contractul sau exista o clauza prin care i se interzice sa joace impotriva gruparii de la care este imprumutat, informeaza "Marca". Contra a fost imprumutat pentru un sezon de la Atletico Madrid la Getafe si a afirmat ca i-ar placea sa joace, desi stie ca acest lucru nu este posibil. "Pana la un anumit punct este normal acest lucru, mai ales ca alti jucatori imprumutati sezonul trecut le-au marcat goluri, insa un fundas ca mine are mai putine posibilitati de a inscrie", a afirmat Contra. Fundasul roman considera ca Getafe trebuie sa profite de perioada buna pe care o traverseaza, pentru a reusi un rezultat pozitiv in partida de sambata de pe Stadionul "Vicente Calderon", desi a mentionat ca Atletico Madrid are fotbalisti care pot decide un meci, subliniind in acest sens prestatia bulgarului Marin Petrov, dar si a atacantilor Mateja Kezman si Fernando Torres. Contra s-a antrenat ieri, alaturi de coechipierii sai, sub comanda antrenorului Bernd Schuster pe Stadionul "Coliseo Alfonso Perez", spre deosebire de mijlocasul Nano, care, dupa ce s-a reaccidentat, va fi indisponibil intre trei si patru saptamani. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.