Tiriac a fost trimis in judecata nu exista. in acest dosar, singurul inculpat condamnat e Robert Mircea Sandu, nepotul presedintelui FRF, Mircea Sandu, care are de executat trei ani de detentie pentru trafic de droguri. El este singurul inculpat care
Tiriac a fost trimis in judecata nu exista. in acest dosar, singurul inculpat condamnat e Robert Mircea Sandu, nepotul presedintelui FRF, Mircea Sandu, care are de executat trei ani de detentie pentru trafic de droguri. El este singurul inculpat care si-a mentinut declaratiile din faza de urmarire penala in care spunea ca i-a vandut cocaina lui Alexandru Tiriac. Totodata, Sandu i-a acuzat in mai multe randuri pe procurori ca face puscarie pe probele din dosarul lui Tiriac. La termenul de joi au fost audiati ultimii doi martori, Lili Sandu (logodnica portarului lui Akratitos, Bogdan Stelea) si Radu Eugen Nastase (dealer), care au dat declaratii in favoarea lui Tiriac jr. Cu toate acestea, Nastase a precizat ca, fiind insotit de Robert Mircea Sandu, i-a vandut droguri lui Tiriac, dar nu stie daca acesta le-a consumat. Tot el spusese ca ca i-a vandut droguri si Ralucai Sandu. Interesant e faptul ca martorul sub acoperire, cunoscut ca Simona Marin, nu a mai fost audiat pentru simplu motiv ca a disparut. in acest dosar au mai fost "audiate" pe timpul procesului vedete ca jucatoarea de tenis Raluca Sandu (fosta iubita a lui Tiriac) si Alma Sarbu, fiica patronului PRO TV, Adrian Sarbu. Aflate in SUA, ele si-au trimis declaratiile prin corespondenta. Prin fata judecatorului au mai trecut George Vintila, DJ Raul, DJ Radu sau Elena Criganuta (cunoscuta ca Ileana Lazariuc), iubita lui Tiriac. Ca probe in favoarea lui Tiriac jr. apar chiar si autografele "galacticilor" de la Real Madrid, Roberto Carlos, Zidane, Ronaldo si Beckham sau cele ale "tricolorilor" Chivu, Mutu si Stelea.
Procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, declara in urma cu cateva luni ca la momentul retinerii lui Alexandru Tiriac "existau probe certe legate de consumul de droguri, iar in cazul traficului de droguri existau doar declaratiile unor martori".
Joi, Ion Ion Tiriac a implinit 29 de ani. Dupa ce si-a petrecut mai toata ziulica pe la tribunal, Tiriac jr. s-a sarbatorit in compania iubitei sale si a unor prieteni apropiati. Seara, in timp ce urmarea stirile la tv, Ion Ion a primit un telefon de la avocatul sau, care i-a confirmat faptul ca a fost declarat nevinovat in dosarul "Cocaina".
Contactata de Libertatea, Ileana Lazariuc nu a vrut sa comenteze vestea achitarii, spunand doar ca acesta a fost cel mai frumos cadou: "A fost o petrecere intima, intr-un cadru restrans. De fapt, noi nu ne-am propus sa facem nimic deosebit. Doar am mancat in compania unor prieteni. Nu ne ardea sa petrecem pana ce nu am primit stirea... care a venit seara tarziu. Am aflat de la stiri, iar avocatul lui Ion Ion a sunat imediat sa ne confirme, chiar in timp ce se derulau stirile la tv. Ce cadou i-am facut? O surpriza despre care nu vreau sa vorbesc. Cu siguranta cel mai frumos cadou a fost acea veste buna..."
si Ion Ion Tiriac a fost la fel de reticent: "Nu am ce sa comentez si nu doresc sa comentez pe marginea acestui subiect. Consider ca este mult prea devreme. si apoi sunt destule probleme in tara asta, inundatiile, ca sa spun eu acum ce am patit sau ce nu am patit"


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.