Vodafone se concentreaza atat pe cresterea organica, cat si pe cea externa si analizeaza posibilitatea extinderii pe anumite piete, cum ar fi Polonia, Franta si Asia, se arata intr-un comunicat al grupului britanic de telecomunicatii, citat de Reuter
Vodafone se concentreaza atat pe cresterea organica, cat si pe cea externa si analizeaza posibilitatea extinderii pe anumite piete, cum ar fi Polonia, Franta si Asia, se arata intr-un comunicat al grupului britanic de telecomunicatii, citat de Reuters. "In domeniul telecomunicatiilor, continua sa existe oportunitati pe pietele cu o rata de dezvoltare ridicata. Analizam posibilitatile oferite de Asia si exista unul sau doua cazuri in care am dori sa ne majoram participatia, cum ar fi Polonia sau Franta", a afirmat directorul executiv al companiei, Arun Sarin. Grupul Vodafone este prezent pe piata din Romania prin intermediul companiei MobiFon Holdings - furnizorul serviciului de telefonie mobila Connex.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.