Este o cercetare profesionista care a reusit sa surprinda cat mai multe aspecte referitoare la satisfactia angajatilor cu functii medii de conducere vizavi de companiile unde lucreaza. Au fost intervievati peste 2.000 de angajati din managementul med
Este o cercetare profesionista care a reusit sa surprinda cat mai multe aspecte referitoare la satisfactia angajatilor cu functii medii de conducere vizavi de companiile unde lucreaza. Au fost intervievati peste 2.000 de angajati din managementul mediu, cei mai multi dintre ei cu varste cuprinse intre 30 si 39 de ani (52,8% dintre respondenti). Concluzia: nu exista un angajator de nota 10. Exista insa companii pentru care oamenii isi doresc sa munceasca mai mult decat pentru altele. "Top 50 cele mai bune companii pentru care sa lucrezi" este un top care se adauga, incepand din acest an, celorlalte clasamente din colectia Top Capital ("Top 300 cei mai bogati romani" si "Top 100 femei de succes"). La baza chestionarului care a fost adresat salariatilor participanti la acest studiu au stat, practic, 41 de criterii de evaluare, grupate in patru mari categorii. Prima categorie, conditiile de munca, a cuprins 12 criterii printre care amplasarea, aspectul si atmosfera din sediu; spatiile de recreere, posibilitatile de transport, suportul IT. Daca ar fi sa facem un clasament doar in functie de scorurile obtinute la prima categorie, conditii de munca oferite, clasamentul ar arata in acest fel:
1. Pfizer (industrie farmaceutica)
2. Atlassib (transporturi/ turism)
3. Policolor (industrie chimica)
4. Oriflame (cosmetice)
5. Holcim (ciment)


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.