Instanta Tribunalului Bucuresti a decis, ieri, sa-l achite pe Ion Alexandru Tiriac in dosarul in care acesta este judecat pentru detinere de droguri si punerea la dispozitie a locuintei in vederea consumului, pe motiv ca fapta nu exista. Potrivit Med
Instanta Tribunalului Bucuresti a decis, ieri, sa-l achite pe Ion Alexandru Tiriac in dosarul in care acesta este judecat pentru detinere de droguri si punerea la dispozitie a locuintei in vederea consumului, pe motiv ca fapta nu exista. Potrivit Mediafax, hotararea este atacabila cu apel in termen de zece zile. Ultimii doi martori au fost audiati ieri, ei facand declaratii in favoarea lui Ion Alexandru Tiriac. Instanta i-a audiat pe Liliana Sandu (sotia fotbalistului Bogdan Stelea) si pe Radu Eugen Nastase, cercetat in libertate intr-o cauza disjunsa din dosarul "Cocaina". Liliana Sandu a spus ca l-a cunoscut pe Ion Alexandru Tiriac la sfarsitul anului 2002 si ca nu stie nimic in legatura cu acuzatiile care i se aduc. La randul lui, Radu Eugen Nastase a declarat ca nu-l cunoaste pe Ion Alexandru Tiriac si ca nu stie daca acesta este sau nu consumator de droguri. (D.E.I.)
Detalii la rubrica Anchete


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.