Inaintea meciului de campionat de la Iasi, programat duminica, antrenorul Stelei, Oleg Protasov, a lasat de inteles ca e nemultumit de valoarea lotului pe care il pregateste. Esecul din Cupa Romaniei l-a determinat pe antrenorul Oleg Protasov sa

Inaintea meciului de campionat de la Iasi, programat duminica, antrenorul Stelei, Oleg Protasov, a lasat de inteles ca e nemultumit de valoarea lotului pe care il pregateste.

Esecul din Cupa Romaniei l-a determinat pe antrenorul Oleg Protasov sa critice, chiar daca putin voalat, valoarea nucleului de jucatori pe care ii are la dispozitie.
NEMULTUMIT. ""Le-am dat ocazia unor jucatori care veneau dupa accidentari mai lungi sa evolueze intr-un meci intreg. In campionat nu puteam sa fac acest lucru. Stiam ca nu pot juca un fotbal prea bun, dar am dorit sa vad si in ce stadiu au ajuns la aceasta ora. Oricum, ei nu aveau voie sa piarda in fata unei divizionare B. Sunt nemultumit de rezerve, pentru ca atunci cand fac schimbari, jucatorii care intra nu aduc nici un plus in jocul echipei. Ar fi bine sa o faca, desi evolueaza doar cateva minute. Mai e mult pana sa ajunga toti la acelasi nivel"", a declarat fosta glorie ex-sovietica.
PRUDENTA. Desi echipele romanesti au obtinut rezultate bune in prima mansa a meciurilor din Cupa UEFA, Protasov indeamna la prudenta. ""Nu trebuie sa ne inchipuim, nici una dintre echipe, ca suntem deja calificati. Pentru Rapid va fi cel mai greu, insa toti trebuie sa fim atenti la partidele retur"", a spus Protasov. Intrebat ce rezultat si-ar dori in derby-ul Dinamo - Rapid, antrenorul a declarat: ""Era mai important sa castigam noi jocul cu Dinamo"".
CADOU. Dupa ce presedintele LPF, Dumitru Dra-gomir declarase ca se va imbata de bucurie daca toate cele trei echipe romanesti se vor califica in grupele Cupei UEFA, antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, i-a promis lui ""Corleone"" o sticla de whisky. Ieri, tehnicianul Stelei, Oleg Protasov a precizat ca ii va darui un trabuc presedintelui Ligii in cazul unei calificari in-corpore. ""Votca nu ii aduc, dar ii voi face cadou un trabuc, pentru ca asa se obisnuieste in Grecia cand e vorba de a sarbatori un eveniment"".

MOTIVARI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.