mai candida la presedintia federatiei!". Bucuria suporterilor nu a durat mult. Luni, la "ProSport Show", de la Prima TV, emisiune moderata de redactorul sef al ProSport, Dorin Chiotea, "Nasul" s-a razgandit: "O sa candidez in decembrie". Vestea i-a
mai candida la presedintia federatiei!". Bucuria suporterilor nu a durat mult. Luni, la "ProSport Show", de la Prima TV, emisiune moderata de redactorul sef al ProSport, Dorin Chiotea, "Nasul" s-a razgandit: "O sa candidez in decembrie".
Vestea i-a bulversat pe "tricolorii" din "Generatia de Aur". Conform unor surse apropiate fostilor mari fotbalisti, acestia s-au sfatuit intre ei si au hotarat sa-l determine pe Popescu sa devina concurentul lui Mircea Sandu. si "Baciul" a facut primul pas: a anuntat ca pana la 29 septembrie va renunta la functia de impresar. "La acea data imi expira asigurarea de procurator FIFA. Nu o voi mai prelungi. A fost o experienta frumoasa, dar, gata!, s-a incheiat", a spus Gica. Motivele pentru aceasta hotarare au fost explicate ambiguu de fostul capitan al nationalei: "Am multe proiecte fotbalistice si extrafotbalistice. Orgoliul meu nu m-a lasat sa fac anumite lucruri pe care le presupune aceasta meserie".
Desi a evitat sa dea un raspuns clar in ceea ce priveste presedintia FRF, Gica Popescu a marturisit: "Nu m-am hotarat daca voi candida sau nu. Ma gandesc si e posibil, dar mai e pana la iarna", dupa care a mentionat ca renuntarea la functia de impresar si anuntul candidaturii lui Mircea Sandu nu au nici o legatura.
Conditii pentru a deveni presedintele Federatiei. Conform statutului FRF, un candidat la presedintia Federatiei trebuie sa fie cetatean roman, sa aiba studii superioare de durata, absolvite cu dubla licenta. Constituie avantaj cunoasterea si vorbirea fluenta a doua limbi straine. Alegerile pentru sefia FRF vor avea loc in luna decembrie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.