pe abonamente la gaz in acest an. Dupa cum afirma primul-ministru, este vorba "mai mult un gest simbolic", care deriva din faptul ca societatea de distributie a gazelor naturale va rambursa consumatorilor contravaloarea abonamentelor platite pentr
pe abonamente la gaz in acest an.
Dupa cum afirma primul-ministru, este vorba "mai mult un gest simbolic", care deriva din faptul ca societatea de distributie a gazelor naturale va rambursa consumatorilor contravaloarea abonamentelor platite pentru acest serviciu. in urma cu cateva luni, Distrigaz a introdus un abonament care se adauga la factura pentru gazele naturale utilizate. in urma nemultumirilor iscate in randul consumatorilor s-a decis anularea acestei decizii si returnarea sumelor achitate.
Tot premierul a anuntat ca se va semna intre Guvern si partenerii sociali un pact fiscal, iar principiile de impozitare cuprinse in document vor fi TVA 19%, cota unica de impozitare 16% si reducerea CAS cu 2%, de la 49,5% la 47,5%.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.