Teodorescu, Bianca Rus, Crina Mardare, Flora Nastase isi vor lauda deprinderile propriilor caini in diverse concursuri. Organziatorii scot la bataie diverse trofee: "cel mai frumos caine", "cel mai bine dresat caine", "cel mai amuzant caine", "cel ma
Teodorescu, Bianca Rus, Crina Mardare, Flora Nastase isi vor lauda deprinderile propriilor caini in diverse concursuri. Organziatorii scot la bataie diverse trofee: "cel mai frumos caine", "cel mai bine dresat caine", "cel mai amuzant caine", "cel mai inedit cuplu caine-stapan".
Evenimentul va include si un numar de moda canina oferit de Flora Nastase, cunoscuta pentru toaletele pe care le creeaza special pentru catelui ei Chi-chi. Nu vor lipsi nici momentele de dresaj canin. Asociatia de protectie a animalelor Vier Pfoten se va prezenta cu un numar de dresaj cu caini comunitari.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.