Regizorul muzicalului ""Chicago"" A semnat regia pentru renumitele: ""When Harry met Sally"", ""Seven Brides for Seven Brothers"" si ""Singing in the Rain"" (dupa filmul cu acelasi nume) Primul muzical de anvergura din Romania, ""Chicago"", v

Regizorul muzicalului
""Chicago""

A semnat regia pentru renumitele: ""When Harry met Sally"", ""Seven Brides for Seven Brothers"" si ""Singing in the Rain"" (dupa filmul cu acelasi nume)

Primul muzical de anvergura din Romania, ""Chicago"", va avea premiera maine la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti. Monica Davidescu, Ilinca Goia, Anca Turcasiu, Maia Morgenstern/Carmen Ionescu, Stefan Banica Jr/Andrei Duban, Silviu Biris/Ioan Andrei Ionescu si Radu Captari vor da viata pe scena unei povesti despre crime, avaritie, adulter si tradare, care a marcat istoria genului muzical. ""Pentru cineva ca mine, cand nu cunoaste o tara, primul lucru pe care-l face este sa se duca la teatru sa vada actorii. Cand nici macar nu exista planul de a face «Chicago», eram un admirator al actorilor romani"", a subliniat regizorul spectacolului, Ricard Reguant. Piesa «Chicago» s-a jucat pentru prima data la New York in 1926. Aproape 50 de ani mai tarziu, a fost transformata
intr-un vodevil muzical. O recenta adaptare pentru marele ecran, cu Catherine Zeta-Jones, Ren...e Zellweger si Richard Gere, a fost premiata cu sase Oscaruri in 2003. Pentru ca Bucurestiul va rasuna in acordurile muzicii de pe Broadway, Jurnalul National il declara pe regizorul Ricard Reguant Molinos ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.