Inca o motiune din valul abatut asupra Parlamentului in aceasta toamna a cazut. Motiunea simpla a PRM, "Salvati scoala romaneasca", a fost respinsa de Camera, pentru ea votand 99 de deputati PSD si PRM, iar impotriva 132 de reprezentanti ai puterii.
Inca o motiune din valul abatut asupra Parlamentului in aceasta toamna a cazut. Motiunea simpla a PRM, "Salvati scoala romaneasca", a fost respinsa de Camera, pentru ea votand 99 de deputati PSD si PRM, iar impotriva 132 de reprezentanti ai puterii. Dezbaterile s-au desfasurat in nota obisnuita a unei motiuni simple, peremistii reclamand "incapacitatea Guvernului de a administra sistemul de invatamant", in timp ce ministrul de resort, Mircea Miclea, a cerut "renuntarea la retorica politicianista si la populismul ieftin".
Avalansa de motiuni simple nu se va opri insa aici, pentru ca PSD pregateste una cu subiectul "Gigacaloria", si, dupa cum au anuntat, si una pe probleme de politica externa. Motiunile simple, chiar daca sunt adoptate, nu au nici un efect, pentru ca nu reprezinta decat pozitia camerei respective cu privire la o problema.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.