ocupat de fundasul stanga Liviu Negoita, care nu numai ca a parat senzational penalty-ul executat de gazde, asemenea lui Pancu in Turcia, dar a reusit si alte interventii miraculoase. "Am intrat in poarta, am aparat, am pierdut. Asta este cel mai im
ocupat de fundasul stanga Liviu Negoita, care nu numai ca a parat senzational penalty-ul executat de gazde, asemenea lui Pancu in Turcia, dar a reusit si alte interventii miraculoase. "Am intrat in poarta, am aparat, am pierdut. Asta este cel mai important. Pacat ca n-am putut sa-i aducem o bucurie antrenorului Sorin Cartu, si asa suparat", a spus Negoita, care a acuzat starea proasta a gazonului de la Targoviste.
La Ploiesti, pe "Ilie Oana", alta surpriza: FC Petrolul - Gloria, 2-1, golul victoriei fiind inscris in urma unui penalty, dupa ce portarul bistritenilor a fost eliminat, iar intre buturi a intrat un mijlocas, Daniel Muresan. Acesta l-a derutat pe Costel Ilie, care a tras in bara, dar mingea a fost trimisa apoi in poarta de Hadnagy.
Cea mai mare surpriza a competitiei s-a inregistrat insa in Giulesti, unde Steaua s-a plecat rusinata, dupa executarea loviturilor de pedeapsa, in fata satelitului lui Rapid. "Am aparat 8 penalty-uri in 21 de zile, iar secretul acestei realizari consta in munca pe branci la antrenamente si intuitie. Am eliminat Steaua, nu sunt un erou, meritul e al intregii echipe care a alergat 90 de minute dupa victorie. La "11 metri", Curca si Dumnezeu au surclasat Steaua", a incheiat Ionut, ce viseaza la postul de titular la Rapid si-i are ca idoli pe Stelea si pe Lobont.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.