Actualul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, in functie din 1991, nu s-a pronuntat exact cu privire la posibilitatea de a intra in lupta pentru un nou mandat, al cincilea consecutiv. In martie, dupa ce Nationala a pierdut cu 0-2 pe teren propr
Actualul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, in functie din 1991, nu s-a pronuntat exact cu privire la posibilitatea de a intra in lupta pentru un nou mandat, al cincilea consecutiv. In martie, dupa ce Nationala a pierdut cu 0-2 pe teren propriu in fata Olandei, a declarat ca nu va mai candida inca o data la alegerile din decembrie anul acesta, dar in toamna, mai intai sub forma de misto, "daca ma mai enerveaza mult vreo doua ziare, candiddez din nou", apoi dupa victoria cu Cehia tot mai raspicat, "daca ma propune cineva si oamenii ma vor, orice este posibil", a lasat impresia ca ar fi tentat sa continue la Casa Fotbalului. Teoretic, daca Mircea Sandu candideaza, castiga detasat, indiferent de numele adversarului, fiindca masinaria de vot a Adunarii Generale, cea care decide presedintele, merge unsa in favoarea sa de 15 ani, insa la capitolul imagine Popescu il surclaseaza. Nasul, care l-a si propus pe Popescu in cateva randuri pentru aceasta functie, s-ar putea da acum la o parte, urmand sa primeasca un post de consilier al noului presedinte sau de presedinte de onoare al FRF. Adica sa iasa cu fruntea sus dintr-o mocirla pe care a creat-o, intretinut-o si tolerat-o in ultimii 15 ani. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.