sprijinul total pentru sustinerea lui Gica Popescu in incercarea de a prelua sefia FRF.
Libertatea: Ce faci Belo, revii pe teren la 42 de ani?
Miodrag Belodedici: Am acceptat oferta celor de la Resita, de fapt nici nu puteam sa-i ref
sprijinul total pentru sustinerea lui Gica Popescu in incercarea de a prelua sefia FRF.
Libertatea: Ce faci Belo, revii pe teren la 42 de ani?
Miodrag Belodedici: Am acceptat oferta celor de la Resita, de fapt nici nu puteam sa-i refuz, dar nu stiu cand o sa intru sa joc pentru ei. Glumesc. Cum naiba sa mai joc fotbal la 42 de ani? Ei vor sa evoluez meci de meci titular, dar mi-e imposibil sa mai joc la acest nivel. Pur si simplu nu mai pot. Respect acest sport si de aceea nu voi mai evolua in vreun meci oficial, pentru ca nu vreau sa ma plimb pe teren. N-as face cinste fotbalului. Daca imi propun vreun post de antrenor sau de conducere, ar fi altceva. M-as gandi serios, pentru ca asta ar implica automat si schimbarea cursului vietii mele.
Gica Popescu e aproape de a candida la sefia FRF...
Stiam deja acest lucru. Mai vorbim si noi intre noi, nu? Schimbarea este foarte buna si se impune. Trebuie sa vina sange tanar, dar, atentie! Daca intra in asa ceva, Gica Popescu trebuie sa invete cat mai mult pentru ca nu stie ce inseamna sa fii sef la FRF. De fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine, sper ca Gica a invatat deja cate ceva, pentru ca timpul este foarte scurt, iar el trebuie sa suplineasca lipsa de experienta cu o munca asidua. Dar, se poate! Personal, il voi sustine din toate punctele de vedere, iar daca va reusi sa conduca Federatia si ma va chema sa-l ajut, o voi face cu cea mai mare placere.
Steaua tocmai a fost eliminata din Cupa Romaniei.
Eu stiu ce vrea si conducerea Stelei? Au jucat cu titularii? Daca nu, inseamna ca nu mai avem ce discuta. si trei jucatori daca au menajat, inseamna ca nu si-au dorit nici un moment sa castige competitia. in schimb, mi-a placut atitudinea Stelei in Cupa UEFA. A zdrobit pur si simplu Valerenga. La Dinamo ma asteptam sa bata pe Everton, pentru ca romanii au "ars" mereu echipele englezesti. si Rapidul a facut un meci bun la Rotterdam. Nationala Romaniei a invins Cehia, o echipa de batut pana la urma. Important este sa o tina pe aceasta linie, altfel efortul a fost degeaba. La Mondiale, e clar ca nu mai avem nici o sansa.

Vrea neaparat sa se insoare in curand

Belo (foto, in dreapta) se va recasatori in curand: "Nu pot trai singur toata viata. Trebuie sa ma insor neaparat. Pot lua o nevasta de orice nationalitate, dar veti afla la momentul oportun", a dezvaluit "Caprioara".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.