In Rusia s-au incheiat luna trecuta filmarile pentru o pelicula erotica, "Julia", in care sunt ridiculizati fostul premier al Ucrainei Iulia Timosenko si premierul georgian Mihail Saakasvili, informeaza pagina electronica News from Russia. Desi in fi
In Rusia s-au incheiat luna trecuta filmarile pentru o pelicula erotica, "Julia", in care sunt ridiculizati fostul premier al Ucrainei Iulia Timosenko si premierul georgian Mihail Saakasvili, informeaza pagina electronica News from Russia. Desi in film cele doua personaje poarta doar numele mici, Iulia si Mihail, actorii care interpreteaza seamana in mod izbitor cu politicienii reali. Autorul scenariului este Aleksei Mitrofanov, unul din liderii Partidului Liberal Democrat din Rusia. "Personajele principale se numesc Iulia si Mihail, insa nu pomenesc numele de familie. Am luat aceasta decizie pentru a evita scandalurile", a declarat Mitrofanov. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.