substante nutritive necesare organismului. Principalele simptome ale anemiei sunt stari de slabiciune, ameteala, pierderea cunostintei. Produsele naturale pot fi de ajutor in anemie. Modifilan Forte - destinat mai ales fumatorilor, care sufera
substante nutritive necesare organismului. Principalele simptome ale anemiei sunt stari de slabiciune, ameteala, pierderea cunostintei.
Produsele naturale pot fi de ajutor in anemie.
Modifilan Forte - destinat mai ales fumatorilor, care sufera de avitaminoze, din cauza carentelor de vitamine si minerale, dar sunt de regula si anemice.
Prezentare: cutie cu 30 de capsule. Administrare: 2-3 capsule/zi, cu 250 ml de apa. Contraindicatii: intoleranta la iod. Pret: 30 lei.
Iz Globin - furnizeaza aportul necesar de vitamine si minerale. Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Administrare: copii peste 12 ani: o capsula/zi. Adulti: 1-2 capsule/zi. Pret: 25 lei.
Lucerna - util in avitaminoze, in carente minerale, combate anemiile si hipocalcemia. Prezentare: flacon cu 60 de capsule. Administrare: 1-2 capsule de 3 ori/zi timp de 40 de zile. Se face o pauza de 3 zile si tratamentul se reia. Pret: 10 lei.
"Pine" Brand Royal Jelly Liquid - combinatie de laptisor de matca, radacina de ginseng si miere, eficienta in tratarea anemiei.
Prezentare: cutie cu 10 fiole buvabile. Administrare: o fiola/zi, dupa micul dejun, cu putina apa plata. Pret: 10 lei.
Ferro Smilin - ajuta in anemiile feriprive, fiind un reconstituent sanguin. Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Administrare: o capsula de 1-2 ori/zi. Poate fi administrat in deplina siguranta, in tratament cursiv de maximum 6 luni. Pret: 17 lei.
Vital Orz Remedia - util in anemii, perioade de stres. Prezentare: flacon cu 100 g pulbere instant. Administrare: 2-3 lingurite/zi, in putina apa. Pret: 42 lei.
Integra Baby Erba Vita - sirop vitaminizant pentru copii. Contine vitamine utile in anemia pernicioasa, gluconat de fier, util in anemiile feriprive etc. Prezentare: flacon cu 150 ml. Administrare: copii: 3-6 ani - 5 ml/zi; copii peste 6 ani - 5 ml de doua ori/zi. Pret: 35 lei
Abies Pectinata - sub forma de gemoderivat care ajuta in anemie, in carente minerale si decalcifieri. Prezentare: flacon cu 50 ml. Administrare: 70 picaturi o data pe zi in putina apa. in fracturi si carii dentare: 50 picaturi de 3 ori/zi in putina apa. Pret: 9 lei.
Extract de urzica Harmony Line - contine cantitati apreciabile de fier, ajutand in profilaxia anemiei.
Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Administrare: o capsula de 2-3 ori/zi. Pret: 20 lei.
Ceai antianemic Hypericum - ajuta la formarea globulelor rosii prin stimularea functiilor maduvei si la imbogatirea sangelui in fier si in vitamine. Prezentare: cutie cu 30 g planta. Administrare: 2-3 cani de infuzie/zi. Pret: 2 lei.
in septembrie, cititorii ziarului Libertatea care se prezinta la magazinul din str. Traian nr. 118 cu un exemplar la zi al ziarului, primesc consultanta gratuita.
Pentru programari, telefon: 327.23.74.
Produsele se gasesc in magazinele din str. Baia de Fier nr. 5 (din str. Sf. Vineri, tramvaie: 16, 40, 5, 14), din str. Matei Voievod 135, strada de la intersectia Vatra Luminoasa cu sos. M. Bravu si din str. Traian nr. 118.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.