Moldovenii au ""di tati"". La Cerb, au avut o seara de joi pentru a ne spune cine sunt ei in lumea divertismentului. Adica, si-au aratat muschii! Si au avut ce sa ne arate: Anastasia Lazariuc, Ansamblul de dansuri sportive Codreanca, O-Zone, Zdob si
Moldovenii au ""di tati"". La Cerb, au avut o seara de joi pentru a ne spune cine sunt ei in lumea divertismentului. Adica, si-au aratat muschii! Si au avut ce sa ne arate: Anastasia Lazariuc, Ansamblul de dansuri sportive Codreanca, O-Zone, Zdob si Zdub, Pavel Stratan, Teodor Dance Show, Millenium etc. Pentru un metru patrat de tara, moldovenii sunt foarte dotati in materie de artisti profesionisti. Anastasia Lazariuc a fost amfitrioana serii dedicata fratilor de peste Prut. Si-a intrat atat de bine in rol, incat ne-am intrebat de ce organizatorii nu au ales-o pe ea sa prezinte Cerbul. Ce Ramona Badescu, romanca din Italia! Anastasia din Moldova i-a dat clasa! SUNT VOINICI! Nimeni nu spera ca Brasovul sa aiba O-Zone. Pana si organizatorii s-au inchinat cand i-au vazut la Cerb pe Dan Balan, Arsenie Toderas si Radu Sarbu. Doamne ajuta! O-Zone s-a reunit pentru un spectacol de adio. Dar nu e ultimul. Mai au si in Japonia concerte de ramas-bun. Daca o tin tot asa, in spectacole de ""fair-well"" s-ar putea ca la un moment dat sa uite care-i scopul (ce nu scuza mijloacele). Oricum, pare a fi o strategie de management foarte iscusita. O-zonistii au cantat pe aceeasi scena, dar Brasovul n-a fost destul de mare pentru toti trei. Arsenie a fost cazat in Predeal, iar Radu, in Poiana Brasov. Doar Dan a ramas la Poalele Tampei. Tot e bine! A fost mai mult O-Zone pentru ardeleni! Moldovenii le-au oferit fanilor un concert de sa moara Occidentul! Cei trei ""Picasso"" chiar au cu ce sa cante. Baladele la rece au demonstrat ca O-Zone nu este doar o trupa sezoniera cu ""Dragostea din tei"". Irina Radu, directoarea festivalului, dansa si ea de mama focului pe ""bip-ul"" celor trei menestreli. BEU SI PLANG. S-a si dansat tango pe arena Cerbului. Ansamblul de dansuri sportive Codreanca a plutit pe scena. O armata de oameni sa danseze ca niste ingeri... Abia acum am inteles de ce sunt venerati nu doar de moldoveni, ci si de europeni. Pavel Stratan a plans pentru a nu stiu cata oara. Aproape la fiecare concert, isi da drumul la lacrimi. Stim, amintirile sunt de vina. Sau poate chiar este o alta gaselnita de care Stratan se foloseste pentru ca recitalul lui sa fie un spectacol. Ceea ce s-a intamplat si la Brasov. MARFA. Zdubii, cu toba bunicii, au cantat si au dansat de s-a auzit pana la Chisinau. Concertul a fost la fel de profesionist ca toate cele 3.456 (sa ma ierte daca am sarit vreo ""oita"")... Zdob si Zdub sunt intr-adevar o ""marfa"" de calitate superioara, care nu va fi niciodata refuzata la export.

O rochie pentru vocea Andrei
EXPLICATIE. Frigul sa fi fost cauza lipsei de performanta a Andrei? Sau rochia prea transparenta?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.