Concursul Star Dog Paraden a ajuns si in Romania. In cadrul competitiei, care se va desfasura, duminica, in club Piranha, patrupedele VIP-urilor se vor intrece pentru a castiga numeroase trofee si premii-surpriza. Scopul evenimentului este unul nobil
Concursul Star Dog Paraden a ajuns si in Romania. In cadrul competitiei, care se va desfasura, duminica, in club Piranha, patrupedele VIP-urilor se vor intrece pentru a castiga numeroase trofee si premii-surpriza. Scopul evenimentului este unul nobil, intrucat pe parcursul concursului se vor colecta fonduri care vor fi folosite pentru sterilizarea cainilor comunitari. Printre vedetele care vor participa, impreuna cu prietenii lor fara grai, se numara Anda Adam, Silvia D'laVegas, Iulia Fratila, Sabina (#ora), George de la Body&Soul, Rocsana Marcu, Cristina Soloc, Bianca Rus, Bodo, Elena Vasile (ex #ora), Crina Mardare si altii. Gazdele evenimentului vor fi Roxana Andronescu (Spin) si Victor Yila (Grupul Voua), iar imnul Star Dog Parade va fi cantat de Mihai Constantinescu. Manifestarea va mai include si un numar de moda canina, oferit de dansatoarea orientala Yasmine, si de Flora Nastase, cunoscuta pentru toaletele pe care le creeaza special pentru catelul ei, Chi-chi. Nu vor lipsi nici momentele de dresaj canin.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.