* Romania a fost reprezentata in prima seara de Mihai Traistariu si Gina Pop. Mihai a interpretat prima piesa cu ochii inchisi. Cantaretul a venit la Brasov cu doua admiratoare.
* Nu toti membrii juriului si-au facut aparitia in prima seara

* Romania a fost reprezentata in prima seara de Mihai Traistariu si Gina Pop. Mihai a interpretat prima piesa cu ochii inchisi. Cantaretul a venit la Brasov cu doua admiratoare.
* Nu toti membrii juriului si-au facut aparitia in prima seara. Asa ca ne intrebam ce vor juriza cei care au lipsit? Romania e reprezentata in juriu de Dumitru Morosanu si Luminita Anghel. Aceasta a venit la Brasov impreuna cu iubitul ei, Bogdan, brasovean de origine. Luminita a imprumutat o patura groasa, cu care s-a "imbracat" in prima seara de festival.
* Dan Bittman a venit la Brasov impreuna cu o domnisoara blonda, alta decat Roxana de la Trident! Ca sa nu se dea de gol, Bittman si-a dat intalnire cu blonda in coltul Hotelului Aro, dupa care au mers impreuna pe straduta care ducea la scena. Aici, cei doi s-au facut ca nu se cunosc... La intoarcere au procedat la fel.
* Nathalie Imbruglia a sosit ieri la Bucuresti cu atat de multe bagaje incat echipa ei le-a incarcat in zeci de carucioare timp de peste o ora. Ea s-a cazat, seara, la Hotel Aro din Brasov, artista solicitand sa stea intr-un hotel dotat cu sala de fitness si umidificator in camera. Pentru cabina, in aceasta seara, cand are loc recitalul ei, Nathalie a cerut printre altele sticle cu apa de izvor la temperatura camerei, ceai de menta si lapte de soia degresat. La capitolul mancare, organizatorii trebuie sa-i puna la dispozitie fructe proaspete, miere, lamai taiate felii, cruditati, humus etc. Nathalie mai vrea lumanari parfumate pentru aromoterapie (levantica, eucalipt), lichid dezinfectant pentru spalat pe maini si cate 20 de prosoape pentru baie si de sters pe maini, toate noi.
* Ramona Badescu a declarat la conferinta de presa ca spera ca publicul sa se uite la rochiile ei si sa nu fie atent la ceea ce vorbeste ea pe scena. Din pacate pentru vedeta, unii au remarcat si ceea ce a spus Ramona in prima seara. Astfel au putut constata ca romanca a cam uitat limba romana, stalcind cuvintele si nestiind sa pronunte corect anumite nume. E drept, de silicoanele si de rochiile ei era tare mandra!
* Batranul Joe Cocker a cantat in Piata Sfatului din Brasov in prima seara de festival. in ciuda frigului, concertul cantaretului a strans un public numeros. Joe Cocker nu a dezamagit, ci a oferit o lectie tuturor, incantandu-ne cu hiturile sale. Dupa concert, Joe a plecat printr-un tunel, special amenajat de catre organizatori in spatele scenei. Acolo il astepta un automobil, care a demarat in tromba spre Crowne Plaza Bucuresti. La fel au procedat si cele 22 de persoane din staff-ul sau. Cocker nu a mai folosit apartamentul rezervat la Aro Palace, care costa 400 de euro


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.