Anda Adam revine in topuri. Alaturi de Alex, ea urca spectaculos cu piesa ""Ce ti-as face"", probabil un viitor hit in FM. Analia Selis, in schimb, este in cadere. Fara indoiala ca principala performanta a celei mai recente editii de Romanian Top

Anda Adam revine in topuri. Alaturi de Alex, ea urca spectaculos cu piesa ""Ce ti-as face"", probabil un viitor hit in FM. Analia Selis, in schimb, este in cadere.

Fara indoiala ca principala performanta a celei mai recente editii de Romanian Top 100 Singles Chart o reprezinta urcarea spectaculoasa a piesei ""Ce ti-as face"", semnata de Anda Adam si Alex. S-ar putea presupune ca publicul masculin prefera aceasta piesa pentru ca se gandeste la ""farmecele"" Andei, iar doamnele si domnisoarele ofteaza cu spor pe pasajele interpretate de Alex. Chiar daca doar acestea ar fi motivele ascensiunii piesei in clasamentul national, nu se pot nega calitatea acestui single si, poate cel mai important, ""chimia"" existenta intre vocile celor doi. Cu cele 60 de locuri urcate intr-o singura saptamana, Anda Adam si Alex si-au asigurat un loc in topul celor mai mari urcari din istoria clasamentului muzical national al Romaniei.
PrAbuSiri. Din pacate, la aceasta editie de top, salturi la fel de mari mai inregistreaza doar piese aflate in coborare. Unele dintre ele (Analia Selis - Yo no soy de aqui) coboara pentru a face loc noilor single-uri, iar altele pentru ca si-au atins limitele (Sean Paul & Tweet - International affair, 43 de saptamani de top). Caderile spectaculoase nu fac insa altceva decat loc pentru noi intrari in primele 100 de piese difuzate in Romania.

HEAVEN, IN LOC DE BLONDY


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.