patru anisori ar putea sa nu mai vina niciodata. Larisa sufera de o malformatie congenitala a inimii si are nevoie urgent de o interventie chirurgicala. Boala a fost descoperita din intamplare, cand fetita avea aproape doi ani. Simptomele de raceala
patru anisori ar putea sa nu mai vina niciodata. Larisa sufera de o malformatie congenitala a inimii si are nevoie urgent de o interventie chirurgicala. Boala a fost descoperita din intamplare, cand fetita avea aproape doi ani. Simptomele de raceala banala, in aparenta, ne-au determinat sa o ducem la specialisti. Dupa mai multe drumuri pe la doctori, am aflat cruntul adevar. Medicii ne-au spus ca pentru boala ei nu exista tratament, ci doar o interventie chirurgicala urgenta ar salva-o. Am fost indrumati catre o clinica particulara din Timisoara, unde am aflat ca operatia costa foarte mult. Noi suntem oameni saraci, fara posibilitati materiale si traim doar din ajutorul social, de 1,4 milioane lei, ca si din alocatia fetitei. De aceea, nu avem de unde sa facem rost de bani pentru operatie. Totul ne costa 180 de milioane de lei, iar eu am reusit cu greu sa strang 170 de milioane. Mai avem nevoie de inca 10 milioane si nu stiu daca voi reusi sa ii adun la timp. in plus, dupa operatie, fetita o sa aiba nevoie de un tratament costisitor. O linistesc mereu, ii spun ca va fi bine, ca o sa se joace din nou cu copiii, dar imi este teama ca nu voi reusi sa adun banii necesari. Am apelat la aceasta modalitate, cu speranta ca oamenii cu suflet se vor indura de noi si de fetita noastra si ne vor intinde o mana de ajutor.
Liliana Sabie, Campulung Moldovenesc


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.