Un nou termen in dosarul "Cocaina pentru VIP-uri", in care Ion Alexandru Tiriac este acuzat de detinere de droguri in vederea consumului si punerea la dispozitie a locuintei pentru consum, are loc astazi, la Sectia 1 Penala a Tribunalului Municipiulu
Un nou termen in dosarul "Cocaina pentru VIP-uri", in care Ion Alexandru Tiriac este acuzat de detinere de droguri in vederea consumului si punerea la dispozitie a locuintei pentru consum, are loc astazi, la Sectia 1 Penala a Tribunalului Municipiului Bucuresti. In aceasta sedinta urmeaza sa fie audiati cei trei martori care nu s-au prezentat la audierile de la termenul trecut. Potrivit unei adrese trimisa completului de judecata de procurorul Corina Gheorghisan, pana la termenul trecut, unul dintre martorii aflat in programul de protectie, Marin Simona, nu a putut fi gasit pentru a fi citat. In aceeasi adresa, procurorul Gheorghisan preciza ca adevarata identitate a martorului Georgescu Mircea este Nastase Radu Eugen. In consecinta, instanta a dispus ca pentru termenul de astazi, martorul Nastase Radu Eugen sa fie citat cu mandat de aducere, iar cel de-al treilea martor cheie din acest dosar, Lili Sandu, a fost amendat cu cinci milioane de lei pentru neprezentare. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.